fbpx

Tréning kínálatunk

KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNINGEK

Legszélesebb képzési kínálatunkat a kommunikációs tréningjeink körében biztosítjuk. A hétköznapi kommunikációtól kezdve az értékesítésen át egészen a vezetésig fejlesztjük a kommunikációs készségeket.

Vezetői tréningek

Vezetői tréningjeinken három kiemelt területen tudunk hozzájárulni a vezetői beosztásban dolgozók fejlesztéséhez: a vezetői önismeret, valamint a vezetői készségek fejlesztésével foglalkozó tréningjeink mellett a harmadik és egyben talán legfontosabb területen, a vezetői kommunikáció fejlesztésében nyújtunk segítséget.

Üzleti hatékonyság tréningek

Ezeken a tréningjeinek szerteágazóan közelítjük meg az üzleti hatékonyság témakörét. A konfliktusok és a stressz kezelése mellett kiemelten foglalkozunk az időmenedzsmenttel, pénzügyi és marketing ismeretek átadásával is.

Gyógyszeripari tréningek

Gyógyszeripari tréningjeink megtartásában közel 20 éve jeleskedünk a piacon. Széles tematikájú és egyéni igényekre szabott tréningeket biztosítunk partnereink számára, hogy alkalmazottaik megfelelő tudással és hozzáállással vághassanak napi munkájuk elvégzésébe.

Csapatépítők

5-150 fős csapatépítőink teljes körű szervezését vállaljuk. Ügyfeleink választása szerint játékos, kikapcsolódás jellegű, vagy üzleti célkitűzésű csapatépítőket szervezünk egyedi igényekre szabottan.