fbpx

WEBSHOP

A Szóműhely Consulting Kft. 2002-ben jött létre Dr. Mosonyi Tamás alapításával. Széles képzési kínálatunkban tréningeket és tréning jellegű tanfolyami képzéseket biztosítunk partnereink számára, melyek mellett egyéni és team coachingok, valamint csapatépítők is színesítik szolgáltatásaink körét. 

Ezek mellett, webshopunkban megtalálhatók a tréningeink videofelvételek, könyvek, saját márkás termékek és a képzéseink, rendezvényeink belépőjegyeit is itt lehet megvásárolni.

Kattints a választott termékkategóriára, hogy lásd a termékeket.

RÓLUNK MONDTÁK

Patikalátogatóként számos tréningen vettem részt, azonban ha ezek hasznosságára gondolok egyedül :a Szóműhely trénere Dr. Mosonyi Tamás jut eszembe. Ő volt az aki „Emberként „szólt hozzánk, munkánkhoz szükséges fejlesztendő területeket a már meglévő, bennünk rejlő adottságokra építve, egyéniségünkhöz igazítva fejlesztette. Mindezt olyan feszélyezettségtől mentes hangulatban tette, hogy az azóta szinte természetessé vált technikákat észrevétlenül gyakoroltuk be, és sajátítottuk el. Személye, szakmaisága hiteles volt számomra, orvosként, trénerként, marketinges szakemberként egyaránt.
Sövegjártó Edit
Sales Representative
5/5
Cégünk vezetői és munkavállalói rendszeresen vesznek részt a Szóműhely Kft. által szervezett képzéseken. Tamás és tréner csapata szakmailag jól felkészült munkatársakból áll. Tréningjeik gyakorlat orientáltak, sok hasznos tanácsot és információt tartalmaznak, ugyanakkor nem hiányzik belőlük a humor sem. Mind szakmai mind vezető fejlesztési képzéseik kiválóan alkalmasak arra, hogy a résztvevők rendszerezzék és bővítsék már meglévő szakmai ismereteiket, megtanuljanak bánni az emberekkel, hogy a jövőben elkötelezett munkavállalókká és támogató vezetőkké válhassanak.
Némethné Simon Szabina
HR vezető
5/5
Mosonyi Tamással, mint trénerrel egy korábbi cégemnél dolgoztam együtt. A látogatói csapatot asszertív kommunikáció témában trénelte. A képzés után szemmel jól látható fejlődésen ment át a csapat, sokat javult mind a kapcsolatuk mind a kommunikációjuk a partnerekkel. Sokszor és magabiztosan használták a tréningen megszerzett tudást a területen. Sales managerként én Vezetői asszertív kommunikáció és Prezentációs technika tréningen vettem részt Mosonyi Tamás vezetésével. Ha prezentálnom kell, még ma is azokat a technikákat használom, amiket tőle tanultam. Összességében mind a látogatói mind a vezetői tréningjeiről elmondható, hogy maximálisan a gyakorlatra helyezte a hangsúlyt, rengeteg humorral fűszerezte mindig a képzést, egy unalmas percet sem hagyott nekünk. Az elméleti anyaghoz mindig példákat tudott hozni és egyből helyzetgyakorlatban is kipróbálhattuk, ami elősegítette az elméleti tudás gyors gyakorlatba ültetését és élmélyítését.
Sarkadi Judit
Sales manager
5/5

Kérdésed van?
Írj nekünk!

Dr. Mosonyi Tamás

tréner, ügyvezető

+36302748813
mosonyi.tamas@szomuhely.hu