fbpx

A tréning célja

A mindennapi élet során, a kétszemélyes helyzetekben, vagy az együttműködő munkahelyi csoportokban szükségszerűen jönnek létre konfliktusok, érdekkülönbségek, amikor ellentétes véleményünket kell kifejtenünk, kérést kell visszautasítanunk, vagy kritikának kell hangot adnunk. Ilyen esetekben el kell érnünk, hogy álláspontunkat hatékonyan, érthetően kifejtsük, azt mások megértsék és el is fogadják.

Az asszertivitás tréning során a résztvevők sajátítsák el a következő kompetenciákat:Tárgyalásaik során álláspontjukat hatékonyan kifejtsék, azt tárgyalópartnereik megértsék és el is fogadják.

A tréning folyamán alkalmazott módszerek:

A tréningre a közös párbeszéd, az interaktivitás jellemző. Tréningjeink teljes mértékben gyakorlatcentrikusak. A tréneri prezentáció mellett a résztvevők gyakorlatokat oldanak meg, ahol közös kis- és nagycsoportos szituációk segítségével gyakorolhatják be a tanult készségeket. A szituációs helyzetgyakorlatok megvalósítása megbízó igénye esetén kamerás rögzítéssel, elemzéssel, értékeléssel, visszajelzéssel történik.

Kinek ajánljuk ezt a szolgáltatást:

Az élet olyan területein dolgozó munkatársaknak, akiknek szüksége van az önérvényesítő, hatékony viselkedés és kommunikáció elsajátítására.